Telemetrie

Technik aan uw zijde

Trendsettend bieden wij van Coffema onze machines met telemetrie optie aan. Dit biedt onze klanten gedetailleerde reporting en controling mogelijkheden. Daarnaast weten wij dankzij telemetrie vaak al eerder dan de klant dat een machine een foutmelding geeft en hebben een oplossing paraat, zodat de machine niet of alleen kort uitvalt De collega’s van de technische nooddienst kunnen vaak direct telefonisch verder helpen of komen direct bij u op lokatie.

„Alleen“ koffiemachine was eens – vandaag zijn telemetrie en machine to machine technologie gevraagd. De techniek reikt van betalingsystemen tot aan chipkaarten- en creditkaartensystemen. Ook het koppelen van de machine is mogelijk, zo communiceren kassasystemen of tapinstallaties met de koffiemachine. Telemetrie-systemen maken het ons mogelijk naar de behoeften en vereisten van onze klanten de koffiemachine te individualiseren en reports aan te bieden.

Ziet u zelf, hoe u met onze web gebaseerde telemetrie-reports in een blik het verbruik, omzetten en de staat van uw koffiemachine kunt bewaken. Van de optimalisatie van uw aanbod tot bedrogpreventie, de mogelijkheden zijn oneindig.

http://telemetrie-demo.coffema.de